top of page

Anne Lise Quorning

Korleder - Haderslev Domkirke

Kontakt:
Mail: alq@hado.dk
mobil: 2962 5004

  Anne Lise Quorning er ansat som kantor i Haderslev Domkirke, hvor hun varetager arbejdet med Aspirant-, Junior-, Pige- og Domkor.
  Anne Lises hjerte banker stærkere end nogensinde for at sprede sangglæde – og målgruppen er stor: lige fra de helt små børn til de ældste. Sangen foregår på de udøvendes præmisser – og her kommer Anne Lises velfunderede værktøjskasse i brug. Det vigtigste for Anne Lise er, at alle trives, er engagerede – at der er flow og skøn musik, som kommer fra hjertet.
  Arbejdet med Haderslev Domkirkes Pigekor er her Anne Lise mærker essensen af sit arbejde med de yngre korsangere. Det er her hun kan dykke ned i detaljearbejdet omkring klang, dynamik, balance, udtryk og magi. At skabe bevægelse – ikke kun fysisk - hos både den udøvende sanger og lytteren, er et vigtigt mål for Anne Lise.
  Anne Lise underviser også på Børnekor Akademiet, hvor hun deler ud af sin værktøjskasse til andre korledere, der øsnker fornyelse og ”optankning”, og Anne Lise bliver flittigt brugt som instruktør på større korstævner og kurser indenfor både kirke, skole og Højskole.
  Pr. 01.02.24 begyndte Anne Lise i en deltidsstilling som korkonsulent for KOLIV – Folkekirkens
  Kororganisation i Øst Danmark. Anne Lise har lagt mange frivillige kræfter i kororganisationer og udvalg – for at styrke det fundament, der bygger bro mellem sangen, sangerne og dem, der faciliterer sangen. Mange års koncerter som både pianist, organist og sanger har givet Anne Lise skønne oplevelser og erfaringer, som hun har stor glæde af i sit musikerskab i dag.

   

  Jeg skal fortælle dig hemmeligheden ved sangen.
  Du lytter til dig selv, når du lytter til en sang.
  Enhver har en sang i sin sjæl,
  og du hører din egen sjæl i enhver sang.
  Den, der har en smuk sang i sjælen,
  ejer evnen til at høre andres smukke sange.

                                                                                               Mihály Bahits

  bottom of page